SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

SEZONA İDDİALI GİRİYORUZ !!!

SEZONA İDDİALI GİRİYORUZ !!!
Bu haber 27 Temmuz 2018 - 10:49 'de eklendi ve 641 views kez görüntülendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’un iddialı ekiplerinden Yeni Amasyaspor, dış transferde 7 futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeşilbeyazlı kulüp iç transferde de 11 futbolcusuyla yeniden anlaştı.
Ramazan Haklı, Erdinç Kedikli, Adem Ercan, Resul Ekrem Turhan, Yunus Doğan, Semih Kazancı ile Hakan Doğan’ı transfer eden Yeni Amasyaspor, geçen yıl takımda olan Veysel Boz, Uğur Bingöl, Çetiner Tuncer, İsmail Odabaşı, Aslan Gök, Ali Karaağaç, Selim Dağ, Emrah Ergür, Adinoy Gideon Sani, İsmail Canbolat ve Şahan Özşahin ile de yeniden anlaşmaya vardı. Takımın altyapısından Ahmetcan Yılmaz ile Amasya Belediyespor’dan Oğuzhan Yangıncı ile Köy Hizmetlerispor’dan Muhammet Berat Çinpolat’ta bu yıl Yeni Amasyaspor’un başarısı için ter dökecek.
Yöneticiler Abdullah Kodek, Bahadır Tekeş ve İsmet Abay ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İhsan Üzüm oluşturacakları iddialı kadroyla sezona iyi bir giriş yaparak, 3. Lig hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti ve destek istedi.
Üzüm, yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdüren takımın 5 Ağustos’ta Bolu kampına gideceğini açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA